D-Wijn gaat voor de feestdagen helemaal los met proefpakketten en een verrassingspakket van Duitse Wijnen.
Om een breed publiek kennis te laten maken met de nr.1 van de Duitse wijnen is er het Riesling proefpakket. De zes verschillende Riesling wijnen uit deze doos komen uit de befaamde wijngaarden aan de Moezel, de Pfalz en Rheinhessen. De Moezel is vooral bekend door zijn steile leisteen hellingen, die de Riesling zijn mineralige karakter geven. Rheinhessen en de Pfalz zijn bekend door de glooiende hellingen van bontzandsteen, die de wijnen een speels groen-geel karakter in het glas geven.

Verrassingspakket van de sommelier

Voor de feestmaaltijd is er een proefpakket met witte én rode wijnen. Bijzondere witte Duitse wijnen als de Grauburgunder en nu ook de Grüner Veltliner als aperitief en volle ronde wijnen als de Acolon en Dornfelder. En natuurlijk voor een licht tussengerecht of bij de kaas een Spätburgunder ofwel Pinot Noir.

Het verrassingspakket wordt de sommelier samengesteld, die rekening houdt met het seizoen en kiest voor een gebalanceerde samenstelling van lichte witte wijn naar zware rode wijn. Een selectie waar uw gasten verbaasd van staan en zeker weten te waarderen.