Wil je je Valentijn een romantisch kado geven, boek dan een wijnreis naar het romantische wijnstadje Deidesheim in de Pfalz.
Een volledig verzorgde reis, zodat je alle tijd voor elkaar hebt. Je wordt gereden door een professionele chauffeur in een Royal Class touringcar. Bij aankomst een diner met wijnarrangement in Siben’s Gutsküche begeleid door Andreas Siben zelf. Slapen in het luxe ****hotel Steigenberger aan de rand van het stadje midden in de beroemde wijngaard Paradiesgarten.
De volgende dag twee proeverijen bij gerenommeerde wijnmakers Reichsrat von Buhl met verpletterende Rieslings en Spätburgunders. De Sekt van Von Buhl wordt hoger aangeslagen dan menig Champagne uit Frankrijk.

Mathieu Kauffmann van het Champagne huis Bollinger maakt nu de beste Sekt van Duitsland

’s Middags zijn we op bezoek bij Von Winning om tijdens een kelderwandeling te genieten van wijnen uit wijngaarden als Herrgottsacker.
’s Avonds rijden we tussen de glooiende wijngaarden naar Neustadt an der Weinstrasse om te genieten in restaurant Moro, waar aanstormende koks hun kunsten tonen. Natuurlijk onder het genot van een bijpassend wijnarrangement aan de voet van de wijngaarden.
Zondag uitslapen in het Steigenberg hotel. Na het ontbijtbuffet rijden we naar de romantische Moezel met het stadje Traben-Trarbach. Vandaar naar de eigengereide wijnmaker Markus Molitor om zijn topwijnen te proberen.
Vanaf de Moezel rijden we relaxed na een spannend wijnweekend terug naar Nederland. Natuurlijk kunt u onder in de bus een paar dozen wijn meenemen om samen thuis nog lang na te genieten.
Boek snel voor uw Valentijn u voor is.